9.10.08

Bany refrescant al Pallars

Per aquells arderius indecisos que no estan segurs de si això del Pallars és relaxant, divertit o excitant, un video ben refrescant us treurà de dubtes. (això sí, l'aigua està a 14º en ple mes d'agost.....)

3 comentaris:

Elisabeth ha dit...

Per fí he trobat la pàgina, i a veure si puc penjar el comentari, que ja porto una estoneta.... Això dels blogs, els xats, etc no es lo meu.
Res, només dir que vam passar uns dies fantàstics al Pallars. gràcies Uri i teresa per compartir amb nosaltres tots aquests recons meravellosos.
I si, va ser mooooooooolllttttt refrescant!
Uri, Eli, Jan, berta i Pau

Elisenda ha dit...

Quina il.lusió que algú escrigui un comentari!!!! ja em pensava que ningú entrava al blog, ara que jo començo a entendre com va i li trobo la gràcia!!
I sí, jo també tinc un record molt "fresc" de l'aventura al Pallars. Llàstima que el fi de festa va ser sonor (crack:fractura de cúbit de la Teresa!!). Sort que en aquesta família tots són molt forts i resistents (oi Tanit?). Petons per tots

Elisenda ha dit...

Si, que som resistents,si. El cap de la Tanit, tot i trencat, li serveix per fer exàmens de química farmacèutica, orgànica...
El vídeo de la banyada és fantàstic, ara, és graciós que precisament les Elis no sou pas les més valentes amb l'aigua freda, eh? però vau gaudir igualment, oi?
Tresa